Scholing op maat

Het overbrengen van kennis en ervaring aan zorgaanbieders is een van de kernkwaliteiten van ZorgBrug. Dat doet ZorgBrug via consultatie, advies, scholing en training in vaardigheden. Want naast specialistische kennis, hebben de medewerkers van ZorgBrug veel praktijkervaring. Een waardevolle combinatie, waarvan ZorgBrug de voordelen graag doorgeeft aan professionals die in de gezondheidzorg werkzaam zijn. De docenten van ZorgBrug zijn getraind in het overbrengen van hun kennis en ervaring.
Scholing op maat
Het scholingsaanbod van ZorgBrug bestaat uit inhoudelijke lessen, zoals medicatie(veiligheid), palliatieve zorg, klinisch redeneren, vaardigheidstrainingen of een combinatie daarvan. Hoewel ZorgBrug verschillende standaardscholingen over actuele onderwerpen heeft ontwikkeld, biedt ze vooral scholing op maat aan: gericht onderwijs, toegespitst op uw hulpvraag, uw specialisme en uw doelgroep. De meeste scholingen bestaan uit een theoretische en een praktijkgerichte component. Waar mogelijk wordt gewerkt vanuit de visie van het Neurolinguïstisch programmeren (NLP): u leert om doelgericht(er) te denken en handelen.
Hiernaast vindt u een overzicht van een aantal scholingen die wij aanbieden. Hebt u behoefte aan andere, specifieke scholing op het gebied van de zorg? Neem dan contact met ons op via scholingzorgbrug@ghz.nl. Wij helpen u graag verder.
Samenwerking Zorg voor Leren
Als je in de zorg werkt, moet je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Daarom is er een samenwerkingsverband tussen ZorgBrug en Zorg voor Leren.
Zorg voor leren helpt zorginstellingen en zelfstandig ondernemers in de zorg om bekwaam te blijven door het aanbieden van bijscholing. De meeste scholingen zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN. Zorg voor leren onderscheidt zich door:
- Scholingen gaan altijd door, ook al zit de groep niet vol;
- Een eigen digitale leeromgeving (e-learning);
- Scherpe prijzen;
- Korte herhalingsopdrachten per mail na afloop van de scholing (alles wat aandacht krijgt groeit!);
- De trainers komen uit de praktijk en zijn nog actief in de praktijk;
- Een eigen praktijklokaal in Gouda en in Vugh;
- We reageren snel op je vragen.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de praktijkbijeenkomsten en leren we graag van successen in plaats van leren van fouten.
Op onze website tref je de agenda aan voor de bijscholingen via het zogenaamde open aanbod: http://zorgvoorleren.nl/bijscholing-zorg-agenda/
Staat jouw gewenste bijscholing daar niet bij of wil je op locatie een scholing laten verzorgen? Neem dan contact met ons op T. 06 250 555 92 of mail naar info@zorgvoorleren.nl
Klachtenregeling
ZorgBrug vindt het belangrijk dat deelnemers aan scholingen en trainingen tevreden zijn over de inhoud, lesmethode en/of trainer/docent zoals omschreven in de informatie over de betreffende scholing of training. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen. ZorgBrug stelt het op prijs wanneer u uw klacht uit, omdat klachten kunnen bijdragen aan een verbetering van de inhoud, lesmethode, trainer/docent. Tevens geeft het ons de mogelijkheid om samen met u een oplossing naar tevredenheid te vinden.
Lees meer over onze klachtenregeling.
Deskundigheidsbevordering Diabetes 2020
Diabetes Mellitus type 2 is een stofwisselingsaandoening die bij een grote groep mensen voorkomt. Het is een ziekte die ingrijpende gevolgen kan hebben voor het hele leven. Als verpleegkundige heb je een belangrijke rol bij het observeren van mogelijke complicaties die kunnen optreden bij diabetes.
Meer informatieEr zijn geen data bekend
Symposium ZorgBrug
Op 23 mei organiseert ZorgBrug een symposium met als thema: 'ZorgBrug - verbinder in zorg'.
Meer informatieEr zijn geen data bekend
Groepsbijeenkomsten voor mensen met diabetes
Het doel van de groepsbijeenkomsten is: De cliënten kunnen zelfstandig hun insulinedosering aanpassen op basis van hun eet- en bewegingspatroon. Dit doen zij aan de hand van het berekenen van een basis koolhydraatinsulineratio (=KIR) en de insulinegevoeligheid. Ervaringen uitwisselen om zo de diabetes in te passen in het dagelijks leven en kwaliteit van leven te verbeteren. Op termijn zijn er dan wellicht minder consulten nodig door een verbetering van het zelfmanagement van de cliënt.
Meer informatieEr zijn geen data bekend
Back on Track m.m.v. Bas van de Goor
Heb jij diabetes, gebruik je insuline en heb je vragen over sporten en bewegen in combinatie met pen- of pomptherapie? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 22 april a.s. in Gouda
Meer informatieEr zijn geen data bekend