085 000 3966
Maandag t/m vrijdag (8:30-12:30)

Hanzeweg 14
2803 MC Gouda

Veel gestelde vragen

Nee, de huisbezoeken worden bekostigd vanuit de aanspraak wijkverpleging en daar betaalt u geen eigen bijdrage voor.
Wij declareren de huisbezoeken en de contacten op de eerste lijnspolikliniek via de aanspraak wijkverpleging. ZorgBrug heeft zelf geen contract met de zorgverzekeraar, de declaratie verloopt via Vierstroom Zorg Thuis. Daarom ziet u Vierstroom Zorg Thuis staan op het declaratieoverzicht.
Bij de meeste zorgverzekeraars heeft Vierstroom Zorg Thuis afspraken gemaakt om niet uren zorg te declareren maar een vast bedrag per cliënt per maand. Hiermee wordt de administratielast verminderd.
Ja, als de patient woont in de regio waar wij werken kunnen wij de verpleegkundig specialistische zorg regelen. Wij zijn actief in Gouda, Zoetermeer en omstreken. Voor meer informatie over onze technologische thuiszorg kunt u contact opnemen met Team Thuiszorgtechnologie via: 085 001 2898.
Jazeker. Naast dat wij een bekend gezicht zijn binnen de specialistische verpleegkundige zorg zijn wij ook een gerenommeerd kenniscentrum. Wij verzorgen verschillende soorten scholingen voor andere organisaties. Voor meer informatie kunt u via menubalk onze pagina 'scholing' bezoeken.
Als u een afspraak met een van onze medewerkers wilt verzetten kunt u direct contact met ons opnemen via: 0182 505 050.

Feedback formulier

Deel uw compliment, klacht of verbetertip met ons.