Werken bij ZorgBrug

Wil jij werken als gespecialiseerd verpleegkundige of verpleegkundige specialist én constant blijven doorgroeien? Dan is ZorgBrug dé plek voor jou. ZorgBrug is een van de grootste zorgorganisaties in de regio’s Midden-Holland en Zoetermeer. Daarnaast staan wij bekend als een gerenommeerd kenniscentrum voor gespecialiseerde zorg. Benieuwd of wij een passende werkplek voor jou zijn? Lees hieronder meer.

zorgbrug-oogtest
zorgbrug-pjotr-gesprek
wondzorg-2

Bij ZorgBrug werk je transmuraal. Dit betekent dat je zowel in het ziekenhuis, in de thuissituatie als in zorginstellingen kunt worden ingezet. Waar je werkt hangt af van jouw functie. Wij vinden het belangrijk dat jij, naast dat je op de werkvloer ervaring opdoet, ook je vakkennis op peil houdt en verbreedt. Daarom bieden wij al onze collega’s de kans om via scholing te blijven doorgroeien.

Dit doen wij omdat het ons doel is om bij te dragen aan een hogere kwaliteit van de zorg in onze regio. Dit betekent dat je wordt toegejuicht als jij je ontwikkelt binnen je vakgebied of misschien wel daarbuiten. Dit leidt voor jou uiteindelijk tot bredere inzetbaarheid en een hogere loonschaal.

Wij werken iedere dag keihard om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zorgen wij voor een fijne werkomgeving, een afwisselende baan, doorgroeimogelijkheden én een passend salaris binnen de CAO.

Heb je interesse? Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Vacatures

gespecialiseerd reumaverpleegkundige
  • 16-24 uur
  • HBO-V, aangevuld met erkende, afgeronde vervolgopleiding op het gebied van reuma (of bereid deze op korte termijn te volgen)
Gespecialiseerd verpleegkundige voor ons Specialistische Thuiszorg Team
  • 24 - 28 uur
  • HBO verpleegkunde of Verpleegkundige A uitgebreid met een specialistische vervolgopleiding