Scholing

Wij leveren niet alleen gespecialiseerde verpleegkundige zorg, maar wij zijn ook een gerenommeerd kenniscentrum binnen dit vakgebied. Het overbrengen van specialistische (verpleegkundige) kennis en ervaring aan andere zorgorganisaties en professionals is een van onze grootste kwaliteiten.

zorgbrug-medewerker-wijzen-2

De combinatie van uitgebreide en actuele kennis en jarenlange praktijkervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat wij een waardevolle speler zijn geworden op het gebied van scholing.

In principe geven wij alleen scholingen aan organisaties die de kennis van hun personeel willen bijspijkeren. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers van uw organisatie op de hoogte zijn van alle belangrijkste facetten van een bepaald vakgebied binnen de specialistische verpleegkunde en dat hun kennis weer helemaal up-to-date is. Daarom zijn bijna al onze scholingen geaccrediteerd door het kwaliteitsregister van V&VN.

Het scholingsaanbod bestaat uit: inhoudelijke lessen zoals: medicatie(veiligheid), palliatieve zorg, vaardigheidstrainingen, klinisch redeneren of een combinatie hiervan. In de meeste gevallen bestaat onze deskundigheidsbevordering uit een theoretisch- en een praktijkgericht component waarbij wij uw organisatie leren doelgericht(er) te denken en handelen.

De scholing van ZorgBrug onderscheidt zich doordat:

Bekijk hieronder voor welke scholingen u zich nu kunt aanmelden!

Heeft u een vraag of interesse in een bepaalde scholing? Neem contact met ons op via: scholing@zorgbrug.nl. Samen bepalen we wat voor u de best passende scholing is.  

Onze scholingen