Scholing gericht op ziektebeeld

Bij scholing gericht op ziektebeeld krijgt u gerichte informatie over een bepaald ziektebeeld of een specifieke aandoening. Wij zorgen ervoor dat uw groep na afloop op de hoogte is van alle belangrijke facetten en nieuwe ontwikkelingen binnen het ziektebeeld waarover u wilt leren.

reuma-2
Scholing gericht op ziektebeeld

10 - 12 deelnemers deelnemers

1 tot 2 uur

Theorie en/of praktijk

Onze gespecialiseerd verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten zullen de scholing verzorgen. Zij zijn dé perfecte lesgevers omdat zij gespecialiseerd zijn in het ziektebeeld. Ze werken dagelijks binnen dit vakgebied en ze zijn getraind in het geven van scholingen. Tijdens de scholing zult u leren over complicaties, medicatie en behandelingen.

Wij verzorgen scholing op maat. Dit houdt in dat naast theorie, desgewenst ook praktische vaardigheden aan bod kunnen komen. Denk hierbij aan het gebruik van stomamateriaal, wond- en verbandmiddelen, continentiemateriaal, het toedienen van insuline en het toepassen van inhalatietechnieken. Wij passen de scholing aan naar uw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat uw groep weer deskundig en bevoegd het werkveld in gaat.

Doelgroep

Organisaties binnen de zorgsector.

Praktische informatie

Deze scholing is zowel online als fysiek. Heeft u vragen of wilt u een groep aan melden voor deze scholing? Neem contact op met scholing@zorgbrug.nl via onderstaande knop.

“ZorgBrug beschikt over een grote groep hoog opgeleide gespecialiseerde verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. ”