Informatiepagina verwijzers

Omdat u als verwijzer waarschijnlijk weinig tijd heeft om hele websites door te nemen op zoek naar informatie, hebben wij een webpagina gemaakt waar u snel de informatie kunt vinden die u zoekt.

zorgbrug-pjotr-gesprek

Over ZorgBrug
ZorgBrug levert gespecialiseerde verpleegkundige zorg op de plek waar de zorg het beste gegeven kan worden. Dit betekent dat wij actief zijn in de thuissituatie, in het ziekenhuis en in zorgcentra. Door samenwerkingen met verschillende zorgorganisaties in de regio kunnen wij snel schakelen en blijven wij onszelf ontwikkelen.

Wij leveren gespecialiseerde verpleegkundige zorg in verschillende specialistische afdelingen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle specialistische verpleegkundige zorg die wij leveren.

ZorgBrug op ZorgDomein
In sommige gevallen kunt u patiënten verwijzen via ZorgDomein. Hieronder vindt u een lijst met alle afdelingen waar u een mogelijke verwijzing kunt regelen via ZorgDomein. Hier vindt u een document waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de bepaalde zorg kunt aanvragen voor een patiënt en welke opties wij daarbij bieden.

Afdelingen in ZorgDomein: