Neuro Musculaire Aandoeningen

Als er bij u of iemand in uw directe omgeving een chronische spier-zenuwaandoening (NMA) zoals bijvoorbeeld de ziekte ALS is geconstateerd, staat uw wereld waarschijnlijk op zijn kop. Omdat de ziektesymptomen bij ALS snel kunnen veranderen en de ziekte per persoon een ander verloop heeft, vraagt de zorg voor deze patiënten bijzondere aandacht.

zorgbrug-medewerker-charissa
Neuro Musculaire Aandoeningen specialist

Gespecialieerd NMA-verpleegkundige

06 2190 1864

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren (Lia Captein)


Medisch secretariaat Basalt Revalidatie

0182 - 555 600

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren


Onze specialisten

U heeft waarschijnlijk veel vragen en u bent op zoek naar de best passende zorg. Hierbij kunnen onze gespecialiseerde NMA-verpleegkundigen u helpen. Zij beantwoorden al uw vragen en regelen de zorg die u nodig heeft. Zo ondersteunen wij u bij wat lastig gaat, zodat u kunt focussen op wat u wél kunt.

Wij zorgen voor een veilige omgeving. Onze gespecialiseerde NMA-verpleegkundigen zorgen dat u thuis de juiste middelen ontvangt en dat alle deskundigen die u gaan helpen optimaal samenwerken.

In deze samenwerking vervullen onze verpleegkundigen als het ware een ‘schakelfunctie’, omdat ze werken vanuit het gespecialiseerde team van Basalt Revalidatie. Zij zijn de spin in het web tussen (bijvoorbeeld) uw revalidatiearts, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist, thuiszorg, etc. Daarnaast ondersteunt onze NMA-verpleegkundige u waar nodig in uw ziekteproces. Deze adviserende en begeleidende rol wordt gegeven op de dagbehandeling bij Basalt Revalidatie of gewoon thuis. Zo heeft u de regie in handen.

Praktische informatie
Om in contact te komen met de NMA-verpleegkundige heeft u geen verwijzing nodig. U kunt  telefonisch contact opnemen met een gespecialiseerde NMA-verpleegkundige van ZorgBrug via: info@zorgbrug.nl, of via 06 2190 1864 (Lia Captein) of 06 2500 1858 (Marga Boere), of het medisch secretariaat volwassenen van Basalt Revalidatie via 0182 555 600.

Naar aanleiding van uw contact met onze medewerker is het mogelijk dat er een schriftelijke terugkoppeling plaatsvindt aan onder andere: uw huisarts, de wijkverpleegkundige, de fysiotherapeut en de medisch specialist. Heeft u hier bezwaar tegen? Dan kunt u dat aan onze gespecialiseerd verpleegkundige kenbaar maken.

Onze specialisten


Werknemers ZorgBrug

Siepman, Annemieke

gespecialiseerd verpleegkundige

Aandachtsgebieden:
Neuro Musculaire Aandoeningen

lia-captein-2

Captein, Lia

Gespecialiseerd Verpleegkundige Reuma en NMA

BIG-register: 99025223130

Aandachtsgebieden:
Reuma, Neuro Musculaire Aandoeningen

marga-boere-2

Boere, Marga

Gespecialiseerd Verpleegkundige NMA

BIG-register: 19005648830

Aandachtsgebieden:
Neuro Musculaire Aandoeningen, PEG-sonde