Continentiezorg

Continentie: het betekent niets meer of minder dan urine of ontlasting ophouden. Voor veel mensen is dit proces moeilijk te reguleren. Incontinentie of juist obstipatie zijn veelvoorkomende problemen. In praktisch en sociaal opzicht kan het behoorlijk lastig zijn. De taboesfeer bij incontinentie helpt hierbij niet. De gespecialiseerd continentieverpleegkundige van ZorgBrug daarentegen, helpt u wél.

zorg-bij-continentieproblemen
Continentiezorg specialist

Gespecialiseerd continentieverpleegkundigen

0182 505 569

Bereikbaar op maandag t/m donderdag (tijdens kantooruren)


Onze specialisten

Incontinentie en obstipatie zijn veelvoorkomende ongemakken. Naast dat het fysiek lastig is om hiermee te leven, zorgt (in)continentie of obstipatie voor schaamte. Er wordt weinig over gesproken, en wij vinden dat onzin. Natuurlijk is het lastig, maar er valt met de juiste hulp goed mee te leven. Daarom staan onze gespecialiseerd continentieverpleegkundigen voor u klaar.

Onze gespecialiseerd verpleegkundigen geven deskundige begeleiding en praktische adviezen op dit gebied. Zij maken lastige onderwerpen bespreekbaar, ze herkennen uw problemen en zorgen voor passende oplossingen. Voor urine-incontinentie, ontlastingsverlies en verstoppingsproblemen bestaan diverse oplossingen, waarmee u zonder gêne kunt functioneren.

Samen met u gaan wij aan de slag om het juiste incontinentiemateriaal uit te kiezen en de juiste handelingen hierbij aan te leren. Om daarnaast zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in uw medische situatie staan onze gespecialiseerd continentieverpleegkundigen in contact met alle andere zorgverleners in uw situatie, zowel in het ziekenhuis als thuis.

Praktische informatie
Voor het maken van een afspraak met een gespecialiseerd continentieverpleegkundige heeft u geen verwijzing nodig. U kunt gerust contact met ons opnemen via: info@zorgbrug.nl, of via: 0182 505 569, van maandag tot en met donderdag. Is er even geen medewerker beschikbaar? Dan kunt u een boodschap inspreken. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Naar aanleiding van uw contact met onze medewerker is het mogelijk dat er een schriftelijke terugkoppeling plaatsvindt aan onder andere: uw huisarts, de wijkverpleegkundige, de fysiotherapeut en de medisch specialist. Heeft u hier bezwaar tegen? Dan kunt u dat aan onze gespecialiseerd verpleegkundige kenbaar maken.

Onze specialisten


grada-salci-2

Salci, Grada

Wondconsulente

BIG-register: 39058675830

Aandachtsgebieden:
Wondzorg, Continentiezorg

marry-broere-2

Broere, Marry

Gespecialiseerd verpleegkundige

BIG-register: 19002211430

Aandachtsgebieden:
Stomazorg, Continentiezorg