Ouderengeneeskunde

Als u ouder wordt kan het zijn dat u een keer te maken krijgt met kanker. Hierdoor kunnen lichamelijke, psychische of sociale problemen ontstaan. De ene persoon heeft hierbij meer hulp nodig dan de ander. Onze gespecialiseerd verpleegkundige biedt u graag de ondersteuning die ú nodig heeft.

wond-hb-cora
Ouderengeneeskunde specialist

Verpleegkundig specialist ouderenzorg

0182 505 005

Bereikbaar op Praktische informatie Voor meer informatie over onze verpleegkundig specialistische ouderenzorg kunt u gericht contact opnemen via 0182 505 050 (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren)


Onze specialisten

Onze gespecialiseerd verpleegkundige ouderengeneeskunde is zowel werkzaam op de polikliniek als in de kliniek van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Naast haar specialisatie ouderengeneeskunde is zij ook gespecialiseerd in de oncologie. Samen met de behandelend oncoloog beoordeelt zij bij kwetsbare ouderen met oncologie of een operatie/chemotherapie haalbaar is. Eventueel zet zij ook interventies in.

Praktische informatie
Voor meer informatie over onze gespecialiseerd verpleegkundige ouderengeneeskunde en oncologie kunt u gericht contact opnemen met het secretariaat interne geneeskunde via: 0182 505 005 (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren).

Naar aanleiding van uw contact met onze medewerker is het mogelijk dat er een schriftelijke terugkoppeling plaatsvindt aan onder andere: uw huisarts, de wijkverpleegkundige, de fysiotherapeut en de medisch specialist. Heeft u hier bezwaar tegen? Dan kunt u dat aan onze gespecialiseerd verpleegkundige kenbaar maken.

Onze specialist


Werknemers ZorgBrug

Boer, Mariska

Gespecialiseerd Verpleegkundige Ouderengeneeskunde en Oncologie

BIG-register: 99063807030

Aandachtsgebieden:
Ouderengeneeskunde, Oncologie, Palliatieve zorg