Hoofdpijn

Heeft u vaak of langdurig last van hoofdpijnklachten die uw dagelijks leven belemmeren? Wij bieden u de kans om op bezoek te komen op onze speciale hoofdpijnpolikliniek. Hier staat een team met deskundigen klaar om uw pijn te verminderen.

zorgbrug-oogtest
Hoofdpijn specialist

Gespecialiseerd hoofdpijnverpleegkundige

0182 - 505 050

Bereikbaar op maandag t/m donderdag (tijdens kantooruren)


Onze specialisten

De hoofdpijnpolikliniek bevindt zich in het Groene Hart Ziekenhuis op de afdeling Neurologie. Het team van deze polikliniek bestaat uit neurologen en gespecialiseerd verpleegkundigen. Wanneer er sprake blijkt te zijn van chronische, dagelijks hoofdpijn die moeilijk te behandelen is, kan het team u doorverwijzen naar andere deskundigen, zoals: een revalidatiearts, een manueel-geneeskundige of een medisch psycholoog.

De hoofdpijnpolikliniek kan u helpen bij alle primaire hoofdpijnvormen. Dit zijn:

  • Migraine
  • Spierspanning hoofdpijn
  • Clusterhoofdpijn
  • Medicatie afhankelijke hoofdpijn
  • Paroxismale Hemicrania

Praktische informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een gespecialiseerd hoofdpijnverpleegkundige via: 0182 505 050 of info@zorgbrug.nl.
Wilt u een afspraak maken met een gespecialiseerd verpleegkundige een en neuroloog? Dan heeft u eerst een verwijzing nodig van bijvoorbeeld uw huisarts.

Uw eerste afspraak is een intakegesprek met een gespecialiseerd hoofdpijnverpleegkundige. Hier zullen er op gestructureerde wijze vragen aan u gesteld worden. Dit kunnen vragen zijn over dagelijkse bezigheden, mogelijke invloeden, het gebruik van medicatie en uw leefstijl. Na het intakegesprek volgt direct een afspraak bij de neuroloog. Hij/zij zal onderzoek bij u uitvoeren. Op basis van dit onderzoek wordt een diagnose gesteld en, zo nodig, een behandelplan opgesteld.

Naar aanleiding van uw contact met onze medewerker is het mogelijk dat er een schriftelijke terugkoppeling plaatsvindt aan onder andere: uw huisarts, de wijkverpleegkundige, de fysiotherapeut en de medisch specialist. Heeft u hier bezwaar tegen? Dan kunt u dat aan onze gespecialiseerd verpleegkundige kenbaar maken.

Onze specialisten


b0fc19a0-0d67-4c60-bb3d-3b3457170531

Borsboom, Bianca

Gespecialiseerd verpleegkundige

BIG-register: 69913477530

Aandachtsgebieden:
Hoofdpijn

lidy-hendriksen-2

Hendriksen, Lidy

Gespecialiseerd Verpleegkundige Hoofdpijn

BIG-register: 9012891630

Aandachtsgebieden:
Hoofdpijn