Intranet

Welkom op het intranet van ZorgBrug! Hier vind je de laatste nieuwtjes binnen onze organisatie, belangrijke beleidsdocumenten en een smoelenboek met al jouw collega's.

Ondertussen bij ZorgBrug

Gediplomeerd!

Vera van Achthoven is geslaagd voor de opleiding van Verpleegkundig Specialist. Op vrijdag 9 september jl. heeft zij haar diploma in ontvangst mogen nemen.

Namens alle medewerkers van ZorgBrug van harte gefeliciteerd!

Covidvaccinatie

Door het Groene Hart Ziekenhuis is een uitnodiging gestuurd naar alle verpleegkundigen voor de herhaalprik tegen corona. Deze mail is naar je @ghz.nl mailadres gestuurd.

In de mail staat een link vermeld waarmee je je aan kunt melden.

Even voorstellen:

Laat ik starten met een persoonlijke introductie;

Ik ben Karin, 39 jaar en woon samen met mijn vriend en onze 3 kinderen in Spijkenisse.

De twee oudste zijn al 9 jaar mijn meiden, maar niet biologisch mijn dochters. Alyssa is 16 jaar en doet dit jaar eindexamen 5Havo en Jaylin is 13 en zit in 2VWO.

Dan hebben wij nog de kleine man Tyago van 3,5 jaar die vindt dat hij al echt wel naar de basisschool kan.

Ik ben nu ondertussen meer dan 10 jaar leidinggevende in de zorg in verschillende functies. Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de aankondigingsmail, als laatste in de functie van Divisiemanager Langdurige Zorg. Van origine ben ik ergotherapeut en cognitief revalidatie therapeut, dus zo heb ik de eerste stappen in de zorg gezet.

De afgelopen week heb ik een warm welkom gehad vanuit ZorgBrug.

Ik heb al meerdere collega’s gesproken om kennis te maken, ik ben gestart met het meelopen in de zorg en heb al verschillende overleggen erop zitten.
De komende weken ga ik me proberen verder onder te dompelen in de organisatie en probeer ik een beeld te vormen wat er speelt en hoe we ZorgBrug nog sterker kunnen neerzetten.

Ik wil degene die ik al gezien heb bedanken voor hun warme ontvangst en ik kijk uit naar onze kennismaking en samenwerking!

Groetjes,

Karin

karin
Nieuwsflits Vierstroom Zorg Thuis - augustus
Nieuwe medewerkers!

Onderstaande nieuwe collega’s hebben wij in de afgelopen periode mogen verwelkomen:

Op 1 mei jl. is Kirsten Vermeegen gestart als Wondverpleegkundige

Op 1 juni jl. zijn gestart:

Orlane Waijop, Verpleegkundig Specialist i.o. Long

Bianca Borsboom, Hoofdpijnverpleegkundige

Wij wensen Kirsten, Orlane en Bianca veel werkplezier bij ZorgBrug

Vervallen verlofuren cao Ziekenhuizen

Wettelijk en in de cao Ziekenhuizen is vastgelegd dat verlofuren uit het voorgaande jaar (2021) per 1 juli 2022 komen te vervallen. Deze uren dienen dus voor 1 juli 2022 opgenomen te zijn. De uren kunnen niet meegenomen (gespaard) worden c.q.uitbetaald worden.

De PLB-uren kunnen wel opgespaard worden.

Deze regeling geldt niet voor de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Klokkenluidersregeling

Zie je tijdens het werk iets waarvan je denkt dat mogelijk een misstand is? Dan hopen we natuurlijk dat je dat intern zult melden. Om een handvat te bieden voor mogelijkheden daartoe hebben we een nieuwe klokkenluidersregeling. Deze staat hier op intranet bij de Documenten.

Gedragscode

Bij ZorgBrug werken we allemaal volgens een gedragscode. Onze versie stamde uit 2018, en dus was een update nodig. Onderwerpen die tegenwoordig van groot belang zijn, zoals informatieveiligheid en ongewenst gedrag, hebben nu een grotere plek gekregen in de gedragscode. Ook de regels rondom het aannemen van cadeau’s van patiënten of anderen zijn veranderd. Lees de gedragscode op je gemak eens door, je kunt hem hier op intranet vinden onder Documenten.

Meelopen

In het gelukkig steeds langer wordende rijtje van dingen die weer kunnen na Corona, staat ook het meelopen van staf/management bij vakgroepen. De afgelopen twee jaar hebben we dat echt gemist, omdat het zo’n mooie gelegenheid is om in gesprek te gaan met elkaar en een kijkje in elkaars keuken te nemen. De komende tijd zullen Wouter, Charissa, Cora en Sandra een aantal mensen/vakgroepen benaderen met de vraag of zij een dagdeel mogen meelopen.

?
Personele aangelegenheden

1 april 2022 is Petra van Vianen, transferverpleegkundige, 12,5 jaar in dienst bij ZorgBrug.

Wij feliciteren Petra met dit mooie jubileum. Petra heeft er voor gekozen om dit jubileum met haar vakgroep te vieren.

Studieovereenkomst

Wanneer je een studie / opleiding wilt gaan volgen dan is het verzoek dit eerst te bespreken met de manager. Wanneer het verzoek akkoord bevonden is en de kosten van de studie / opleiding zijn hoger dan € 750,=, dan dient er een studieovereenkomst opgesteld te worden.

Deze studieovereenkomst vind je in de map documenten!

Vul voor zover mogelijk zelf alle gegevens in. Het financiële gedeelte zal door de manager ingevuld worden.

Wanneer er een studieovereenkomst ingediend en ondertekend is zal de factuur in behandeling genomen worden.

Nieuw rook-, verzuim- en arbobeleid

De afgelopen periode is er gewerkt aan het vernieuwen van ons rookbeleid, verzuimbeleid en het arbobeleid. Inmiddels zijn deze door de OR goedgekeurd.

Je kunt ze hier op intranet vinden onder het kopje Documenten.

?
Hoe stel ik mijn werkplek goed in?

Voor veel werkzaamheden zit je achter je bureau. Of je nou naar een patiënt luistert, of op de computer bezig bent om zaken uit te werken, het is belangrijk dat je tijdens deze werkzaamheden een goede lichaamshouding hebt. Op die manier kun je lichamelijke klachten voorkomen.

Maar hoe moet je je werkplek dan instellen zodat het voor jou goed is? Dat wordt uitgelegd in de Memo Werkplek instellen, die vanaf nu op intranet bij de Documenten staat.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact op nemen met Sandra van Roermund

?️
OR Verkiezingen Fundis

“Stel je verkiesbaar voor de ondernemingsraad” van Fundis. Alle bedrijven dus ook ZorgBrug zijn onderdeel  van de gemeenschappelijke ondernemingsraad van Fundis.

Sinds enige tijd heeft Petra Snoep, namens ZorgBrug, zitting in de OR van Fundis. Petra heeft ervaren hoe belangrijk het voor ZorgBrug is daar vertegenwoordigd te zijn. Petra stopt in mei 2022, maar het zou heel mooi zijn als we opnieuw een vertegenwoordiger voor ZorgBrug hebben in de ondernemingsraad van Fundis.

Vandaag heb je via de mail verdere informatie ontvangen over de OR Verkiezingen. Ben je geïnteresseerd of wil je nog meer informatie dat kun je Petra Snoep benaderen op: p.snoep@zorgbrug.nl.

Wij zijn blij met iedereen die zich verkiesbaar wil stellen.

?
In dienst

Vandaag is Marieke Fioole als gespecialiseerd verpleegkundige met aandachtsgebied Parkinson gestart bij ZorgBrug.

Welkom Marieke!

We wensen je veel succes en werkplezier toe bij ZorgBrug.

Personele aangelegenheden

Aukje Bakker is op 1 maart 2022 12,5 jaar in dienst bij ZorgBrug. Wij feliciteren haar met dit mooie jubileum.

In overleg met Aukje, zal dit jubileum gevierd worden met haar vakgroepleden.

?
Medewerkers tevredenheidsonderzoek

Dat de betrokkenheid bij ZorgBrug hoog is blijkt maar weer eens uit de respons die we ontvangen op het medewerkers tevredenheidsonderzoek. Deze is al door 53 collega’s ingevuld, waarvoor dank! We waarderen alle input die we ontvangen enorm.

Ben jij van plan het onderzoek ook in te vullen maar ben je er nog niet aan toegekomen? Je hebt nog tot aanstaande zondag de tijd om dit te doen.

?
Wat te doen bij een prikaccident?

Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken, maar het kan gebeuren dat je een prikaccident meemaakt. Zoals de naam al zegt kan een prikaccident een contact met een naald waar je je aan prikt betreffen, maar het kan ook om een snij -, bijt-, of spataccident gaan.

Mocht jou dit overkomen dan is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. Onder ‘Documenten’ op het intranet staat daarom een protocol voor prikaccidenten, inclusief het telefoonnummer van PrikPunt, de organisatie die 24/7 bereikbaar is om te helpen bij prikaccidenten.

?
Personele aangelegenheden

In dienst per 1 maart a.s.:

Marieke Fioole, gespecialiseerd verpleegkundige met aandachtsgebied Parkinson.
Wij wensen Marieke veel werkplezier toe!

Uit dienst:

Pjotr Snijders, sinds 1 juni 2021 in dienst als werkstudent communicatie.
In de afgelopen periode heeft Pjotr zich ingezet om de website van ZorgBrug te vernieuwen. Inmiddels hebben jullie allen de nieuwe website kunnen bezoeken.

We danken Pjotr voor zijn inzet en bijdrage en wensen hem veel succes in het afronden van zijn studie en verdere loopbaan!

?
Welkom op de vernieuwde website!

Beste collega’s van ZorgBrug, welkom op ons vernieuwde, frisse, digitale visitekaartje! Op dit nieuwe domein kunnen (mogelijke) patiënten, medewerkers en doorverwijzers gemakkelijk informatie vinden.

Dit is de eerste versie van de website die online staat. Het kan zijn dat er daarom informatie ontbreekt, niet klopt of moet worden aangevuld. Dus: heb jij opmerkingen over bepaalde informatie die niet klopt? Stuur een mailtje naar pjotr.snijders@ghz.nl. Dan zorgen we samen dat de juiste informatie nog voor de maart op de website staat.

Collega's

vera-van-achthoven-2

van Achthoven, Vera

Verpleegkundig specialist borstkanker

BIG-register: 19920077030


Aandachtsgebieden:
Oncologie

aukje-bakker-2

Bakker, Aukje

Transferverpleegkundige

BIG-register: 29003060930


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

Werknemers ZorgBrug

Bakker, Patrycja

Administratief medewerker


Aandachtsgebieden:
Wondzorg, Medisch specialistische zorg in de thuissituatie

Werknemers ZorgBrug

Beil, Ingrid

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 09015764530


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

cisca-bode-2

Bode, Cisca

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 19007401030


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

bianca-boekhorst-2

Boekhorst, Bianca

Gespecialiseerd Verpleegkundige Hemato- Oncologie

BIG-register: 790401391130


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

Boer, Mariska

Gespecialiseerd Verpleegkundige Ouderengeneeskunde en Oncologie

BIG-register: 99063807030


Aandachtsgebieden:
Ouderengeneeskunde, Oncologie, Palliatieve zorg

marga-boere-2

Boere, Marga

Gespecialiseerd Verpleegkundige NMA

BIG-register: 19005648830


Aandachtsgebieden:
Neuro Musculaire Aandoeningen, PEG-sonde

Werknemers ZorgBrug

Bosch, Yvonne

Gespecialiseerd Verpleegkundige Pijn

BIG-register: 59043148930

Aandachtsgebieden:
Chronische ziekten en Pijn

jolien-braat-2

Braat, Jolien

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 490403126030

Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

Werknemers ZorgBrug

Brand, Linda

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 59920716830

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

Werknemers ZorgBrug

Breukhoven, Karin

Directeur


annegeet-van-der-broek-2

van der Broek, Annegeet

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 89032572430

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

marry-broere-2

Broere, Marry

Gespecialiseerd verpleegkundige

BIG-register: 19002211430


Aandachtsgebieden:
Stomazorg, Continentiezorg

janneke-brokking-2

Brokking, Janneke

Gespecialiseerd Verpleegkundige Mammacare

BIG-register: 19036494730


Aandachtsgebieden:
Oncologie

Werknemers ZorgBrug

Bruin, Gabriëlle

Verpleegkundig Specialist MDL

BIG-register: 29910274430

lia-captein-2

Captein, Lia

Gespecialiseerd Verpleegkundige Reuma en NMA

BIG-register: 99025223130

Aandachtsgebieden:
Reuma, Neuro Musculaire Aandoeningen

Werknemers ZorgBrug

Constable, Gerdine

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 79064204830

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

Werknemers ZorgBrug

van Delft, René

Verpleegkundig Specialist Wondzorg

BIG-register: 29066681830


Aandachtsgebieden:
Wondzorg

Werknemers ZorgBrug

van Dijk, Martine

Gespecialiseerd Verpleegkundige MDL

BIG-register: 49063579530


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

linda-eijking-2

Eijking, Linda

Gespecialiseerd Verpleegkundige Kinderlong

BIG-register: 59001384230


Aandachtsgebieden:
Longziekten

pauline-elffers-2

Elffers, Pauline

Gespecialiseerd Verpleegkundige Urologie, Gynaecologie

BIG-register: 29007973630


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

charissa-erkens-2

Erkens, Charissa

Business controller

caroline-van-etten

van Etten, Caroline

Gespecialiseerd Verpleegkundige Kinderlong

BIG-register: 2901 6387 430


Aandachtsgebieden:
Longziekten

marloes-fokker-2

Fokker, Marloes

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 69054225430


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

Werknemers ZorgBrug

Fortes dos Santos, Lina

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 09052176930

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

martine-fransen-2

Fransen, Martine

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 19006109230

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

dita-frekricks

Frericks, Dita

Gespecialiseerd Verpleegkundige Hemato- Oncologie

BIG-register: 6900845640


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

van Gameren, Margreet

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 29040175630

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

bianca-van-vianen

van Gent, Bianca

Transferverpleegkundige

BIG-register: 9043355830


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

Werknemers ZorgBrug

Geukes, Ellis

gespecialiseerd verpleegkundige

Aandachtsgebieden:
Infuustherapie

madjenta-granacher-2

Granacher, Madjenta

Wondconsulente

BIG-register: 59916240630


Aandachtsgebieden:
Wondzorg

elske-griffioen-2

Griffioen, Elske

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 59029817130

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

carolien-van-hardeveld-2

van Hardeveld, Carolien

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 29015666630

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

Harren, Lisanne

Transferverpleegkundige

BIG-register: 39921355230


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

Werknemers ZorgBrug

Heijmans, Rose

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

elise-van-den-helder-2

van den Helder, Elise

Verpleegkundig Specialist Wondzorg

BIG-register: 49911789830

Aandachtsgebieden:
Wondzorg

lidy-hendriksen-2

Hendriksen, Lidy

Gespecialiseerd Verpleegkundige Hoofdpijn

BIG-register: 9012891630


Aandachtsgebieden:
Hoofdpijn

ellen-van-herk-2

van Herk, Ellen

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 19005854730

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

marietta-hermanides-2

Hermanides, Marietta

Gespecialiseerd verpleegkundige uitgezaaide borstkanker en MDL

BIG-register: 39066950230


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

diana-holla-2

Holla, Diana

Transferverpleegkundige

BIG-register: 39041388130


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

jose-jansen-2

Jansen, Jose

Transferverpleegkundige

BIG-register: 59001453830


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

tiny-janssen-2

Janssen, Tiny

Gespecialiseerd Verpleegkundige MS

BIG-register: 09011110230

Aandachtsgebieden:
MS (Multiple Sclerose)

laura-kegge

Kegge, Laura

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 19063426530

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

trudy-kluin-2

Kluin, Trudy

Gespecialiseerd Verpleegkundige POH & Diabetes


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

Werknemers ZorgBrug

Koornneef, Marian

Praktijkondersteuner Huisartsen

BIG-register: 99011677430

monique-koster-2

Koster, Monique

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 49010719130

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

cora-kuhnen-2

Kühnen, Cora

Management Assistente


arjen-van-der-lede-2

van der Lede, Arjen

Wondverpleegkundige

BIG-register: 39915641230

Aandachtsgebieden:
Wondzorg

Werknemers ZorgBrug

van Leeuwen, Rianne

Verpleegkundig Specialist CVA

BIG-register: 39909748330


Aandachtsgebieden:
CVA/NAH

hanneke-leroux-2

Leroux, Hanneke

Verpleegkundig Specialist Longziekten

BIG-register: 39000852830


Aandachtsgebieden:
Longziekten

margrit-markus-2

Markus, Margrit

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 19062046130


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

karen-van-der-meer-2

van der Meer, Karen

Administratief Medewerker TT/Wond

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Wondzorg

susanne-meijers-2

Meijers, Susanne

Gespecialiseerd cardiologieverpleegkundige en verpleegkundig specialist i.o.

BIG-register: 69065979430


Aandachtsgebieden:
Cardiologie

bernadette-mensch-2

Mensch, Bernadette

Verpleegkundige Specialist Longkanker


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

van Meurs, Jinke

Gespecialiseerd Verpleegkundige Neuro & verpleegkundige Infuuspoli

BIG-register: 19064189830

Aandachtsgebieden:
CVA/NAH, Infuustherapie

Werknemers ZorgBrug

Mulder, Carolien

Gespecialiseerd Verpleegkundige Reuma

BIG-register: 79048145930


Aandachtsgebieden:
Reuma

lisanne-paauw

van de Paauw, Lisanne

Gespecialiseerd Verpleegkundige Pijn

BIG-register: 89918076030


Aandachtsgebieden:
Chronische ziekten en Pijn

Werknemers ZorgBrug

Pieterse, Ingrid

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 19006771530

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

christa-plasschaert

Plasschaert, Christa

Verpleegkundig Specialist Parkinson


Aandachtsgebieden:
De ziekte van Parkinson

Werknemers ZorgBrug

Pors, Linda

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 99066802630


Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

marja-de-rek-2

de Rek, Marja

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 19001871030

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg, Infuustherapie

jessica-van-rijswijk-2

van Rijswijk, Jessica

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 19922874930


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

Werknemers ZorgBrug

Roetman, Renata

Administratief Medewerker TT/Wond

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Wondzorg

miranda-van-rossum-2

van Rossum, Miranda

Gespecialiseerd Verpleegkundige MDL

BIG-register: 09053035830


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

grada-salci-2

Salci, Grada

Wondconsulente

BIG-register: 39058675830


Aandachtsgebieden:
Wondzorg, Continentiezorg

irma-schreuder-2

Schreuder, Irma

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 59019360130

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

yvette-siderius-2

Siderius, Yvette

Transferverpleegkundige


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

cora-slappendel-2

Slappendel, Cora

Wondconsulente

BIG-register: 19909625930


Aandachtsgebieden:
Wondzorg

esther-van-leeuwen

Slootjes, Esther

Gespecialiseerd verpleegkundige uitgezaaide borstkanker.

BIG-register: 19910753630


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

joke-smit-2

Smit, Joke

Gespecialiseerd Verpleegkundige Urologie, Gynaecologie

BIG-register: 49004429030


Aandachtsgebieden:
Oncologie, Palliatieve zorg

hanneke-snoek-2

Snoek, Hanneke

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 79062194130

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

Spijker, Agathe

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT

BIG-register: 19017148330

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

Stam, Dianne

Gespecialiseerd Verpleegkundige Mammacare

BIG-register: 79003725130


Aandachtsgebieden:
Oncologie

wouter-steenwoerd-2

Steenwoerd, Wouter

Manager Zorg


Werknemers ZorgBrug

van Tilburg, Karin

Transferverpleegkundige

BIG-register: 19003382230


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

femke-tillemans-2

Tillemans, Femke

Verpleegkundig specialist Diabetes

BIG-register: 69017146530


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

monique-feenstra

Veenstra, Monique

Verpleegkundig Specialist Kinderlongziekten

BIG-register: 227624


Aandachtsgebieden:
Longziekten

kees-jan-verduin

Verduijn, Kees-Jan

Gespecialiseerd Verpleegkundige Pijn

BIG-register: 59031102230


Aandachtsgebieden:
Chronische ziekten en Pijn

Werknemers ZorgBrug

Verheij, Toos

Transferverpleegkundige

BIG-register: 39014156430


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

wilma-de-vette-2

de Vette, Wilma

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 89032737530


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

petra-van-vianen-2

van Vianen, Petra

Transferverpleegkundige

BIG-register: 39045029530


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

Werknemers ZorgBrug

Visscher, Elles

Wondverpleegkundige

BIG-register: 19059933230

Aandachtsgebieden:
Wondzorg, Stomazorg

heleen-vos-2

Vos, Heleen

Gespecialiseerd Verpleegkundige Diabetes

BIG-register: 19005431930


Aandachtsgebieden:
Diabeteszorg

Werknemers ZorgBrug

Vossebelt, Erna

Verpleegkundig Specialist Cardiologie

BIG-register: 29015854930


Aandachtsgebieden:
Cardiologie

Werknemers ZorgBrug

Waasdorp, Sigrid

Verpleegkundig Specialist Wondzorg

BIG-register: 39916279130

Aandachtsgebieden:
Wondzorg

Werknemers ZorgBrug

Wakker, Jonna

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 79918827530

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

Widdershoven, Anita

Gespecialiseerd Verpleegkundige Pijn

BIG-register: 59054326130


Aandachtsgebieden:
Chronische ziekten en Pijn

Werknemers ZorgBrug

van Winsen, Marca

Gespecialiseerd Verpleegkundige TT & Infuuspoli

BIG-register: 19016272030

Aandachtsgebieden:
Medisch specialistische zorg in de thuissituatie, Palliatieve zorg

Werknemers ZorgBrug

van Zijl, Sandra

Gespecialiseerd longverpleegkundige

BIG-register: 59912249830


Aandachtsgebieden:
Longziekten

Werknemers ZorgBrug

Zomer, Monica

Transferverpleegkundige

BIG-register: 49066370230


Aandachtsgebieden:
Transfer van zorg

Agenda

Datum: Activiteit:
06-12-2022 ZorgBrug-bijeenkomst (Ridderhof - GHZ)