Over ons

Wij zijn ZorgBrug, en wij leveren sinds 2007 hoogwaardige gespecialiseerde verpleegkundige zorg in Gouda, Zoetermeer en omstreken. Wij werken op een andere manier dan u gewend bent. Wij leveren onze zorg namelijk op de plek waar deze het beste geleverd kan worden. Daarom zijn we actief in de thuiszorg, in het ziekenhuis en in zorginstellingen.

onze-zorg-placeholder
placeholder visuals

Wij leveren passende verpleegkundige zorg in verschillende specialisaties. Met name patiënten met een chronische of langdurige ziekte als Parkinson, MS of een ingewikkeld te verzorgen wond kunnen op ons rekenen. Op deze pagina vind je het gehele overzicht van onze specialistische vakgebieden. Naast het leveren van gespecialiseerde verpleegkundige zorg, zijn wij ook een gerenommeerd kenniscentrum voor andere zorgorganisaties. Verschillende organisaties maken gebruik van onze deskundigheidsbevordering om hun bevoegdheid te behouden of om gewoon kennis bij te spijkeren. Lees hier meer over onze scholingen.

Naast verbindend zijn passie en specialist belangrijke waarden voor onze organisatie. Wij zijn partners met verschillende partijen in de regio zoals ziekenhuizen, zorgorganisaties, huisartsen en andere zorgprofessionals. Hierdoor kunnen wij onszelf blijven ontwikkelen en het gemak voor onze patiënten blijven verhogen.

Zo zorgen wij voor beschikbare, betaalbare en doelmatige zorg in de regio.

meerjarenstrategie